single-image

Välj rätt lokal för konferensen

Ibland behöver arbetsgruppen samlas för att planera framåt, för att fira en lyckad affär eller kanske för en utbildning. Alla som har försökt arrangera en sådan aktivitet i de vanliga lokalerna vet hur frustrerande det kan vara. Berit kommer sent för att hon ville få iväg ett mail först. Kurt rusar iväg en stund för att det kommer någon och knackar på dörren. Ingrid måste hjälpa cateringfirman som inte hittar i köket, och Sune bara måste kolla mailen varje rast. Med andra ord är det svårt att hålla alla samlade och koncentrerade, det blir mycket ”jag ska bara”…

Hyr mötesrum på en kursgård

Om du vill slippa sådana avbrott kan lösningen vara att förlägga kursen eller aktiviteten på annan plats. Om ni hyr mötesrum eller konferenslokaler kan alla koncentrera sig på innehållet, och ingen behöver bekymra sig om andra saker. Det går att hyra hela konferensanläggningar med all tänkbar service om ni är ett stort företag. Men även för små företag finns det bra alternativ. Exempelvis kan ni hyra ett mötesrum med plats för upp till 10 personer på https://www.syningekonferens.se/. Rummet är utrustat med allt ni behöver, och den mysiga miljön kommer med på köpet. Är ni fler finns alternativ där för er också.

 

Det är inte bara lokalen som är viktig

Visst är det viktigt med bra lokaler för konferensen, med rätt utrustning och bra sittplatser. Men det går inte att förneka att maten är viktig vid sådana aktiviteter. Bra, vällagad mat gjord av utvalda råvaror höjer värdet på kursen. Ingen pratar i efterhand om den effektiva projektorn, men om maten var riktigt god är det ingen som glömmer det. Det är sådant som kommer upp i samtal länge efteråt. Något annat som ger mervärde är omgivningarna. Att kunna ta en trevlig promenad på rasten kan vara ett stort plus.

You may like