single-image

Unna din hud det bästa av hudvård

För att få en vacker hud med lyster, som ser ut att må bra och faktiskt gör det, är det flera aspekter att ta hänsyn till. Man ska tänka på att insidan av kroppen och utsidan hänger ihop. Om man äter dåligt, stressar eller kanske sover dåligt är det inte ovanligt att det också syns på utsidan. Ibland kan till exempel utslag av olika slag bero på att vi äter något vi inte tål. Man ska vara noga med att ta hand om sig, inte bara för hyns skull utan för att bli välmående inifrån och ut. Något annat som är viktigt för att huden ska må bra är att använda produkter som är bra. Använder man hudvård som innehåller massa ämnen som inte är så bra kommer det att synas på huden. Man ska välja produkter med omsorg och försöka ta reda lite på produkterna, för att vara säker på att man använder sig av hudvårdsprodukter som huden mår bra av. 

Cicamed är ett svenskt premium hudvårdsmärke som tillverkar produkter inom medicinsk hudvård. Deras produkter ger tydliga resultat, vilket man som konsument vill. Ibland får man givetvis ge det lite tid, det kan ta tid för huden att ställa om sig till de nya produkterna. Men att använda produkter som inte gör någon verkan är otroligt jobbigt. Cicamed tillverkar bara veganska produkter, är cruelty free och tillverkade i Sverige. Deras produkter är framställda med fokus på naturligt innehåll med organiska och ekologiska ingredienser. 

Historien bakom produkter är också väldigt intressant. Cicamed skapades av plastkirurger på Proforma Clinic, som är en av Nordens största plastkirurgi och ögonkirurgikliniker. De hade under lång tid letat efter en effektiv produkt för att behandla ärr. De ville ha en produkt som kunde förbättra ärrens utseende efter en operation. De hittade inget som var tillräckligt effektivt och valde att framställa en egen produkt. Därefter har de framgångsrikt fortsatt att ta fram produkter som ska vara effektiva inom olika områden och olika problem. Bland annat har de produkter som motverkar finnar, pigmentfläckar, acneärr och så vidare. En annan bra sak är att produkterna aldrig har testats på djur! 

 

 

You may like