single-image

Ungdom som hänger på håret och på aesthetic-smp.com/sv/

Livet är i konstant förändring. Det som gör det så dynamiskt är att ju äldre vi blir, desto mer erfarenhet får vi samtidigt som kroppen allt mer inte hänger med i svängarna. Ibland kan det kännas som om att vår vitalaste tid är alldeles för kort. Det är som om att man vill dra ut på de där ungdomliga energin i kroppen, känna sig som 20 även när man är 40 och 50.

Ungdom är en attityd 

Nu går det att förlänga ungdomligheten en del genom kost- och livsstilsval. Minimera intaget av socker, vitt mjöl och annat och se dem som sådant som du tar efter fest eller träning. Det minskar slitaget på kroppen och håller dig dessutom piggare under dagen. Det är sällan man känner sig så gammal som när blodsockret dippar ned under knäna – något som du slipper om du snålar på kolhydraterna.

Svårare är det däremot att ändra på saker som att få håret att växa tillbaka. Naturligtvis kan man göra en hårtransplantation på aesthetic-smp.com/sv/ för att få tillbaka en del av den ungdomliga looken. Det är rätt vanligt numera och inget som man behöver känna någon sorts skam eller fåfänga över. Du gör ju vad du vill med din kropp.

Komplettera detta med att du rör på dig regelbundet. Få igång hjärtat så att du svettas någon gång varje dag och din kropp kommer att tacka dig för det. Andas frisk luft ute i skog och mark vilket inte bara är bra för fysiken utan även för den mentala och själsliga ron. Steg för steg kan du återerövra din vitalitet och den där dynamiska känslan i livet.
Det kommer förstås aldrig att bli så som när man var 20, vilket i och för sig kanske också är skönt med tanke på alla fällor som man också klev i i den åldern.

Leave a Comment

Your email address will not be published.