single-image

Stora sängar ger stora möjligheter

Man måste ju få breda ut sig ordentligt när man sover och göra det bekvämt för sig. Det kan annars bli trångt i sängen. Du kanske sover med en partner, med en hund, med dina barn eller helt enkelt bara är en stor människa, eller en liten människa som gillar mycket utrymme i sängen. Vi behöver många timmars ostörd sömn. Drömmer man om intensiva saker behövs det ju lite slag- och sparkutrymme i bingen. Då räcker det inte med en klassisk 90-säng. Inte ens en vanlig dubbelsäng ger några garantier. Du bör nog faktiskt slå på stort och införskaffa dig en säng som är 180 centimeter x 200 centimeter.

 

En mångfaldig sängupplevelse

Tänk vilken sängupplevelse det är att ha en så stor säng som mäter 180 centimeter x 200 centimeter. En nästan helt fyrkantig säng där de flesta nästan skulle kunna ligga på vilket håll som helst. En stor säng som bjuder in till många aktiviteter. Sova, drömma, hoppa, köttsliga äktenskapsförpliktelser, avlastningsplats eller var din fantasi än sätter gränser. Poängen är att en stor säng ger fler möjligheter än en liten säng. Tänk så många kuddar du kan få plats med! Eller alla de där filtarna som inte fick plats i din 90 cm-säng. Och nu har du dessutom ingen anledning till att neka hunden att sova i sängen…

 

 

Storleken har ingen betydelse

Man behöver ju dock såklart inte ha en så stor säng som 180 x 200 centimeter om man inte vill. I somliga sammanhang säger man att storleken inte har någon betydelse, och ingen kommer naturligtvis att döma dig om har en mindre säng. Eller en smalare, bredare, längre eller kortare säng. Självklart får man köpa sängar i alla storlekar. Det är helt upp till dig. Men om du kan köpa en stor säng, är inte det ganska frestande? Det kan ju alltid bli lite större, eller hur?