single-image

Snyggaste frisyrerna på frisöristockholm.nu

Det är så lätt att bli hemmablind att man inte själv märker hur påverkad man är av tidens mode. Känslan kan ibland vara att man har sett likadan ut i håret i stort sett alltid. Kanske lite längre eller kortare. Mörkare eller ljusare. Men inte mer än så.

Så råkar man titta på lite äldre foton och blir paff över vad man får se. För vem är den där konstiga människan på bilden? Visst var man yngre då. Kanske till och med ett eller två kilo lättare. Men var kommer den frisyren ifrån och hur kunde man tycka att det var en bra idé?

Lätt att påverkas

Stannar man kvar en stund vid fotot från förr så kan man se det leende ansiktet på bilden. Och hur vännerna fullkomligt strålar. Så stolta över sina nya fina kläder. Som med dagens ögon lämnar en förundran och en fråga över hur man tänkte där?

Men värst är ju frisyrerna! Det är nästan så man undrar om det var något i vattnet när man var yngre. Eller om man missat att glasögon nog hade varit en god idé. För det finns ju bara inte en chans att man verkligen tyckte att det där var snyggt? Var man så lättpåverkad av hur andra såg ut och hur modet var?

Nytt är snyggt

Går man in på frisöristockholm.nu så tycker man nog om de flesta frisyrerna. Det finns hårstilar som passar alla och envar, vilken ålder eller utseende man än har. Man kanske börjar fundera över någon ny stil som hade varit rolig att prova vid nästa besök hos frisören.

Och det är väl just det som är meningen med mode och frisyrer? Att man ska prova sig fram och ha roligt med det man fått. Med tiden blir man trött på det gamla och tycker det är kul med något nytt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may like