single-image

Smidig produktionslinje med kartongresare och förslutare

Som nyskapat företag älskar man när saker blir sålda. Glatt går man och själv packar in paketet för att skicka iväg varan. Det är viktigt att kunden blir nöjd och att varan är i säkert förvar. Ju större företaget blir desto mindre chans finns det att hinna med allting själv. Den personliga delen med att packa och skicka iväg paketet hinner man inte längre med. I sådana fall hade det varit flera veckors väntan. 

Ju mer företaget växer bör man se över sina behov. En smidig produktionslinje, det är vad som behövs. En maskin som packar och reser kartongerna, en där emellan som stoppar varorna i lådorna och avslutnigngsvis en förslutare. Förslutaren gör då ett viktigt jobb och ser till att lådan blir helt försluten. Det är skönt även för personalen att slippa stå och göra detta jobbet, istället kan de fokusera på annat. 

Ändra hastighet och storlek

Om man säljer till exempel leksaker, så väljer man inte själv hur många varor vardera kund kommer köpa. Kartongerna kan behöva vara i olika storlekar. Med förslutaren spelar det ingen roll. Man kan ställa in den efter olika storlekar på paketet. Man kan även reglera hastigheten om det ska gå snabbare eller långsammare. 

Det finns olika sätt man kan försluta kartongerna på. Man kan välja det vanliga, att de tejpas igen. Man kan även välja att de limmas igen. Det finns olika modeller av förslutare. Det bästa är att få råd och tips av företagen som har hand om det. De hittar du med en enkel sökning på internet.

Har du inte köpt en än och ditt företag växer i full fart? Då kan det vara på tiden att se över din produktionslinje. Med rätt hjälp blir den både enkel, smidig och lönsam. Gör som många andra företag, du kommer inte bli missnöjd.