single-image

Skicka paket – gör det enkelt för dig

När man ska skicka paket eller en leverans, oavsett om det är som privatperson eller företagare är det härligt när det går snabbt och smidigt. Är man någon som skickar försändelser ofta vill man gärna att det ska gå snabbt så man slipper lägga mycket tid på det. Även om man inte är någon som skickar paket ofta så är det skönt när det går enkelt och smidigt. Billigtpaket.se är en service som erbjuder sina kunder att skicka paket med Schenker, vilket gör jobbet med att skicka paket väldigt enkelt. 

Schenker har nämligen många olika fraktsätt som båt, lastbil, flyg och tåg. Man kan välja det som passar bäst för det man ska skicka eller enkelt kombinera de olika fraktsätt som behövs. Hos Schenker kan man följa alla paket och försändelser i realtid, vilket är tryggt för både avsändaren och mottagaren. Schenker kan leverera paket dörr till dörr, på ett smidigt och säkert sätt. De värderar alla paket likadant men vill man vara på den säkra sidan kan man lägga till en extra försäkring, ifall olyckan skulle vara framme och paketet skulle bli skadat eller komma bort. 

Hos Schenker är det också möjlighet att skicka varor som behöver hållas kylda och frysta då de har lastbilar med både kyl- och frysaggregat som åker både inom Sverige och ut i Europa. Hos dem kan man också få hjälp om man har varor som måste förtullas. Man kan antingen få tips och råd vid import eller export eller skriva en fullmakt som gör att de tar hand om hela ansvaret. Har man varor som ska betalas innan mottagaren tar emot dem kan man även göra det med Schenker.

Att skicka paket och leveranser med Schenker är att göra det enkelt för sig. Det finns dessutom över 1600 ombud runt om Sverige vilket gör dem väldigt lättåtkomliga.