Professionell bilrekond och bilvård i Stockholm

21 april 2023 Julia Zsiga

Letar du efter högkvalitativ bilvård och rekond i Stockholm? TEAM1 erbjuder en rad tjänster för att få din bil att se och kännas som ny igen. Med utbildad personal, toppmoderna metoder och material, samt kostnadseffektiva lösningar, är TEAM1 det självklara valet för både privatpersoner och företag.

Däck- och fälgservice

TEAM1 erbjuder professionell service för däck och fälgar. Det innebär att du kan lita på att din bil får den bästa möjliga behandlingen när det är dags att byta däck eller fälgar. Förutom att köpa nya däck direkt från oss kan du även boka tid för däck- och fälgbyten direkt på vår hemsida.

Bilvård och rekond

Att hålla bilen ren och välvårdad är viktigt för att bevara dess värde och göra körningen så njutbar som möjligt. TEAM1:s bilvårdstjänster inkluderar bland annat rekonditionering, där vi noggrant rengör bilens alla delar och behandlar materialen för att göra dem smuts- och vattenavvisande. Detta förenklar underhållet och ökar slitstyrkan samt andrahandsvärdet.

Solfilmsmontering

Solskyddsfilm är en effektiv lösning för att minska solljuset och värmen som tränger in i bilen, vilket ger en behagligare körupplevelse. TEAM1:s experter på solfilmsmontering ser till att filmen appliceras korrekt, och erbjuder en rad olika solskyddsfilmstyper som passar din bils behov.

image

Motoroptimering

Med motoroptimering kan du få ut mer av din bil. TEAM1 arbetar med BSR trimsatser för att optimera bilens prestanda och bränsleekonomi, vilket gör det möjligt att uppnå bättre köregenskaper och lägre bränsleförbrukning.

Enkelt och smidigt med TEAM1

Boka tid online hos TEAM1 för att få professionell hjälp med bilvård, däck- och fälgbyten, solfilmsmontering eller motoroptimering. TEAM1:s fokus på leverantörsoberoende och hög kompetens gör att du alltid får marknadsledande koncept och bästa möjliga service för ditt fordon.

Besök också vår Blocket-butik för att shoppa produkter och tjänster, eller för att se aktuella kampanjer och erbjudanden. TEAM1 är det naturliga valet för kunden som söker enkelhet, effektivitet och kvalitet när det gäller bilrekond och bilvård i Stockholm.

Läs mer här: https://www.team1.se/

Fler nyheter