Med rätt program kan man slippa lägga onödigt lång tid på kontering

21 oktober 2021 Cecilia Olsson

advertorial

När det handlar om kontering så är det önskvärt om den kan utföras så enkelt och snabbt som möjligt. Utan bra hjälpmedel kan kontering vara en väldigt tidsödande process, men med rätt program så kan man sköta konteringen otroligt mycket snabbare. Med hjälp av Kontera.Mindre kan man minska tiden det tar att kontera med upp till 85 procent.

Installera och använd när som helst var som helst

Man kan enkelt installera Kontera.Mindre genom att ladda ner programmet. Själva nedladdningen är kostnadsfri och kan därmed göras på önskat antal datorer inom företaget. Med hjälp av Kontera.Mindre kan man nämligen komma åt alla klienter på en och samma inloggning. Man behöver helt enkelt inte begränsa sig till ett visst antal datorer utan de anställda kan använda programmet på flera enheter. Det är optimalt för en redovisningsbyrå som vill erbjuda sina anställda flexibilitet när det kommer till arbetsplats och tider.

Allt fler människor har fått upp ögonen för att arbeta hemma och många arbetsplatser erbjuder idag möjligheten att helt eller till viss del sköta sina arbetsuppgifter hemifrån. Med Kontera.Mindre kan de anställda på en redovisningsbyrå komma åt samtliga klienter vare sig de sitter på kontoret eller någon annanstans, så länge de har programmet installerat. Man kan helt enkelt kontera var som helst när som helst. 

Kontera mindre kommer ihåg 

Oavsett om man har klienter med enkla konteringar där det endast finns ett motkonto, eller om man har något krångligare konteringar som innefattar leasing och lån så kan Kontera.Mindre göra processen väldigt smidig. Progrmammet kan till exempel komma ihåg om det ska vara halv moms på leasingen, en fast bankavgift eller serviceavgift. 

Kontera mindre är byggt för att redovisningsbyråer enkelt ska kunna anpassa nästintill allt till respektive klient. Man kan anpassa och lägga in förinställda uppgifter som programmet kommer ihåg, vilket gör att man slipper onödigt och tidsödande dubbelarbete varje gång det är dags för kontering. 

Fler nyheter