single-image

Köp Flos lampor om kvalitet och design önskas

Ljus är något alla människor behöver, det allra bästa är härligt solljus som ger oss nödvändiga vitaminer och ger känslan av mer energi. Men det kan även vara viktigt att ta in mycket ljus i sitt hem, delvis för att det underlättar sysslor och arbete då det mörknar ute, men även för att hemmet blir så mycket mysigare och mer välkomnande med flera ljuskällor. 

Man ska tänka att det behövs minst en källa till allmänbelysning i varje rum, en taklampa med dimmerfunktion är optimalt då man kan styra om man vill ha starkt eller svagt ljus beroende på vad man ska göra. Utöver det bör man använda sig av vägglampor, golvlampor och/eller bordslampor för att fylla ut där inte taklampan når, samt punktmarkera med ljuskällor på platser man vill belysa extra mycket. Har man till exempel en vacker tavla så kan man framhäva den genom belysning, eller så kanske man har en plats där man brukar sitta och läsa som kan behöva lite extra bra ljus. Man får analysera vilka behov som finns och inreda utefter dem. 

Lampor som tar in stil och kan prägla ett helt rum hittar man hos det italienska företaget Flos. Det grundades år 1962 av Dino Gavina och Cesare Cassina i staden Merano i Italien. Flos producerar ett stort utbud av golvlampor, bordslampor, vägglampor, pendlar samt utomhus belysning till både privatpersoner och företag. Redan från start har Flos varit präglat av väldig hög kvalitet och de har vunnit många utmärkelser både nationellt och internationellt för sina konstruktioner. Man kan till och med se Flos lampor på designmuseum och utställningar runt om i hela världen. Designlampor av hög kvalitet från bland andra Flos hittar man på https://www.lampemesteren.se/. Där finns ett brett sortiment för alla olika smaker och behov samt fri frakt över 999 kr och 100 dagars returrätt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.