Konferens i trivsamma lokaler

29 juli 2020 Jenny Olsson

För många anställda är det roligt att åka på konferens. Här kan man hitta nya idéer för företaget och får umgås med sina arbetskamrater på ett annat och kanske lite närmare sätt än vad man gör på arbetsplatsen.

Trots att man jobbar blir det lite annorlunda mot för den vanliga jobbdagen. När man som företagsledare eller ansvarig ska boka konferenslokal är det därför viktigt att välja en trivsam lokal där man kanske knyter nya kontakter och ger utrymme för kreativa möten. 

När man ska välja konferenslokal är det också bra att välja en lokal som är enkel att ta sig till och från, där man inte är beroende av bil. Ibland kanske det kommer människor från andra orter som ska delta under dagen och det är då viktigt att det går snabbt och smidigt att ta sig från flygplats eller tågstationen. 

Om man ska anordna en konferens i Malmö finns det bra konferenslokaler som Folk Mat och Möten driver. Här har de skapat trivsamma lokaler med en modern touch.

Här är det också möjligt att ha en heldagskonferens och samtidigt kunna avnjuta gott fika, spännande luncher och även avsluta dagen med en trevlig middag. Här finns nämligen en restaurang som drivs av stjärnkocken Titti Qvarnström.  

Här serveras rätter med närodlade och ekologiska råvaror. Här varierar man också menyer och rätter med jämna mellanrum och lagar mat efter säsong. För vegetarianen är det här en perfekt restaurang då man riktat in sig på det vegetariska men här finns också protein som tillval för den som inte vill äta endast vegetariskt. Lokalerna ligger centralt belägna och hit är det enkelt att ta sig med buss. 

Här finns också ett bageri som gör att deltagarna kan avnjuta en go frukost med färska frukostfrallor eller eftermiddagsfika med surdegsbröd. 

pPå Folk Mat & Möten finns alla förutsättningar för en lyckad konferens! 

Fler nyheter