single-image

Kom med ett leende till din tandläkare i Kista

Det är tydligen många som har gått upp i vikt under den pågående pandemin. Inte undra på, det är lätt att vilja tröstäta sig ur dessa dystra tider. Speciellt nu när vi blir allt mindre fria i takt med att staten vrider på tumskruvarna allt hårdare.

Frågan är om ”mer av samma” är ett framgångsrikt recept. Istället handlar det kanske om att prioritera vårdmöjligheter för de som faktiskt drabbas svårt av virusets symptom.

Molande i munnen

Tröstätandet lär med andra ord fortsätta och en inte alltför vild gissning är att många fler kommer att behöva besöka sin tandläkare Kista för att få hjälp med smärtor i tänderna. För det blir ju lätt så att man tröstar sig med lite snask och annat som tär på tänderna rätt rejält.

Har man viljestyrkan och fokuset så kan man dock göra denna pandemi till en tid då man kommer ut på andra sidan mer optimerad än någonsin. Genom att lägga upp en strategi för vad man ska äta och hur man rör på sig så kan det verkligen bli en utvecklande tid. För vi kommer garanterat att leva med detta virus under en stor del av detta året.

Har man tänkt att tröstäta sig igenom denna period så kommer det att bli väldigt påfrestande för hälsan.

Börjar därför fundera redan idag på vad du kan göra för att må bättre. Till att börja med handlar det förstås om att ta sig upp till en god grundnivå.

Gå till tandläkaren, se till att inte köpa hem en massa sötsaker och ta en promenad varje dag. När det kommer till rörelse och goda vanor handlar det om att etablera dem genom att göra lite ofta hellre än mycket sällan. Lycka nu till med ditt nya liv och kanske kommer dina nya vanor att smitta av sig på andra i din omgivning?