Kemtvätt löser de svåraste fläckarna

18 maj 2021 jonas olsson

Åh nej! Katastrofen är ett faktum. Nej, Ryssland har inte invaderat. Nej, det har heller inte störtat ett flygplan i trädgården. Inte heller har blodtörstiga zombies vaknat till liv och försöker bryta sig in genom din dörr. Det här handlar om någonting ännu värre. Fläckar. Inte vilka fläckar som helst, utan fläckar på dina favoritplagg. Som inte går bort i tvättmaskinen eller genom aggressiv handtvätt, oavsett vilka knep du försöker dig på. 

Du ville bara ha på din nya tröja och du ville bara ha pannkakor. Men efter lite för mycket rapsolja i stekpannan och lite för mycket fallhöjd på pannkakan när du skulle vända den innebar att det stänkte fett på din tröja. Fettfläckar skojar du inte bort. Panik uppstår när du inser att fläckarna inte försvann efter en tvätt i maskinen. Det krävs nu att du behöver ta fram det tunga artilleriet. Det är dags att söka upp en kemtvätt. 

 

 

Unika tillfällen

Det är klart, du kan alltid ringa mamma. Det brukar vara ett säkert kort eftersom hon kan många knep för att få bort fläckar. Men mamma är inte en professionell kemtvättare. Hon kan inte lämna några garantier likt en kemtvätt kan. Att kemtvätta kläder är kanske ingenting du gör en gång i veckan varje gång tvättkorgen har börjat bli full. Det är ett alternativ som du sparar till de allra mest akuta tillfällena. Till de svåraste fläckarna och de viktigaste kläderna. 

Nu är det allt eller inget som gäller. Din nya, snygga tröja förtjänar ett bättre öde än att vara befläckad med fettstänk. De fläckarna kommer aldrig försvinna med tiden. De kommer vara kvar till dess att du gör någonting alldeles särskilt för att få bort dem. Har du läst ända hit i texten så vet du vilket alternativ det är. Se så, sluta läs nu och googla dig vidare till en kemtvätt med detsamma. 

Fler nyheter