Iloq i Örebro är här – är du redo?

19 oktober 2020 Lily Hansen

Är du en sådan som blir av med saker och förlägger dem? Har du svårt att hitta dina glasögon, till och med när de vilar på din panna? Det är ganska harmlös glömska. Värre är det när du blir av nycklarna. 

Hela nyckelknippan med nycklar till bostaden, cykeln, jobbet, förrådet och svärföräldrarna. Det är många lås att byta ut. Och det kommer kosta en förmögenhet. Det är nästan så att ångesten och paniken i kroppen väcks bara av att läsa dessa raderna.  

Tänk om det hade funnits ett annat sätt. Ett elektroniskt lås med digitala nycklar. Där man istället för att tillkalla en låssmed och byta massa lås och nycklar för tusentals kronor istället bara hade kunnat spärra nycklarna och fortsätta med samma lås. Haha, vad roligt. Du kommer knappt tro att det är sant. Men tro på det. Det som nyss beskrevs finns redan på marknaden. Det finns här och nu och kallas för Iloq.  

 

Var som Örebro

Iloq i Örebro är redan en grej. Snart är det en grej i alla andra Sveriges städer och byar också. Eller det borde åtminstone vara. För alla personer med någonting innanför pannbenet borde göra det enda rätta och uppgradera sin dörr och sitt lås till ett med just Iloq. Det finns för många fördelar för att inte göra det.  

 

 

Alltså, allt annat digitaliseras ju. Varför skulle då låsen och dörrarna vara ett undantag? Dessutom ger det dig som fastighetsägare eller chef en mycket större kontroll över vem som egentligen har tillgång till lokalerna.  

Nycklarna kan spärras i tid och otid. Spärrar kan också hävas och behörighet kan återges. Du får en överblick över vem som har tillträde till byggnaden och kan enkelt påverka det om du vill. Var inte en bakåtsträvande metallperson som låser med gamla utdaterade nycklar. Var lite mer som Örebro. Skaffa Iloq: https://pignus.nu/iloq/

Fler nyheter