Hur man skickar blommor i Kungsholmen

20 oktober 2022 Helen Johansson

editorial

Visa uppskattning genom blombud

Kungsholmen är en stor ö i centrala Stockholm. Den sträcker sig västerut från Innerstaden, längs Norr Mälarstrand, vidare till Västra bron och Riddarfjärden och är populär bland både turister och invånare. Om du vill skicka blommor till någon på Kungsholmen får du här några tips på hur du kan göra.

Håll koll på leveranstiderna

1. Hitta en lokal blomsterhandlare. Det finns flera blomsterhandlare som finns i Kungsholmen. För att hitta en kan du söka på nätet eller fråga runt om rekommendationer. När du har hittat en florist som du känner dig bekväm med kan du ringa dem eller besöka deras webbplats för att lägga din beställning.

2. Beställ blommor som är lämpliga för tillfället. När du beställer blommor ska du se till att ta hänsyn till det tillfälle som de är avsedda för. Om du till exempel skickar sympatiblommor ska du välja dystra toner och undvika starka färger. Omvänt, om du firar ett glatt tillfälle som en födelsedag eller ett jubileum kan du gärna välja ljusare blommor.

 

image

 

3. Överväg att lägga till en personlig touch. Förutom blommor erbjuder de flesta blomsterhandlare även en mängd andra gåvor som choklad, ballonger och gosedjur. Om du lägger till något av dessa extrainsatser kan du göra din gåva ännu mer speciell.

4. Se till att inkludera all nödvändig information när du gör din beställning. När du beställer blommor på nätet eller via telefon, se till att ge floristen all nödvändig information som mottagarens namn, adress, telefonnummer och det datum du vill ha blommorna levererade.

5. Blommor levereras i allmänhet under ordinarie öppettider (måndag-fredag kl. 9-17). Många blomsterhandlare erbjuder dock även helg- och kvällsleverans mot en extra avgift. Var noga med att ange när du gör din beställning om du vill ha dina blommor levererade utanför ordinarie öppettider så att floristen kan vidta åtgärder i enlighet med detta.

6. Ha ditt kreditkort redo när du lägger din beställning eftersom de flesta florister kräver betalning i förväg innan de börjar behandla din beställning.

7. Luta dig tillbaka och slappna av! När du har lagt din beställning och gjort betalningen är allt du behöver göra att luta dig tillbaka och vänta på att din vackra blombukett ska levereras!

Skicka blommor är ett omtänksamt sätt att visa någon att du bryr dig om honom eller henne, oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för att. Genom att följa dessa enkla tips kan du enkelt skicka blombud i Kungsholmen med förtroende! 

Fler nyheter