Hitta bra sockerersättning och gör det lättare att sluta med sockret

14 december 2021 Cecilia Olsson

editorial

Det är många som vill dra ner eller helt sluta med socker eftersom det är en produkt som inte tillför något positiv i kosten (förutom sin söta smak), utan snarare har en negativ effekt på kroppen. Det är därmed något som man med fördel kan försöka undvika. Socker har ett högt kaloriinnehåll och är dessutom skadligt för tänderna, vilket är två goda anledningar att försöka hitta alternativ till det raffinerade sockret. Genom att hitta bra alternativ så kan man fortfarande njuta av godsaker utan att få sockrets negativa effekter. 

Ett brett urval av produkter utan tillsatt socker

https://www.easis.se/ hittar man ett brett utbud av välsmakande produkter helt utan tillsatt socker. Easis erbjuder allt från choklad, kakor och karameller till sylt, marmelad, flingor och granola som inte alls har något socker tillsatt. Förutom de färdiga produkterna så kan man även hitta sötningsmedel och sockerersättning som man med fördel kan använda som ingredienser och topping till olika bakverk och desserter.

image

Det är perfekt för den som älskar att baka och äta goda kakor, bullar, tårtor med mera. Eftersom man ersätter sockret mot något med lägre kaloriinnehåll och vissa gånger även ett högre fiberinnehåll så kan man baka lite nyttigare saker. 

Sockerersättning och sötningsmedel för den som gillar söta drycker

Att dricka kaffe och te är både gott och mysigt. Det är något speciellt med att krypa upp i soffan med en varm kopp te när mörkret faller utanför, eller den där morgonkoppen med kaffe som får en att sakta vakna till liv. Det är drycker som få vill vara utan, men det är också många som föredrar att söta sitt kaffe eller te. Dricker man kaffe eller te sötat med socker varje dag så kan man komma upp i ganska stora mängder socker på en månad. Då kan det vara klokt att hitta en ersättare utan tillsatt socker som fortfarande kan söta drycken, även det finner man hos Easis. 

Fler nyheter