En unken doft kan betyda att huset behöver dräneras

11 januari 2022 Mikael Barani

editorial

Visst är det skönt att bo i ett eget hus. Inga grannar som man behöver ta hänsyn till, man kan göra precis som man vill med hur det ser ut och så har man en trädgård att njuta av.
Samtidigt går det inte att komma ifrån att det tar en hel del tid att se efter sin boning. Särskilt om man har ett större hus. Det är många krypin och hemliga vrår som det kan hända en hel del oönskat med under åren om man inte ser efter dem regelbundet.

Dränera bort doften

Det är helt enkelt ett relativt stort ansvar att ta hand om ett hus. 
Dessutom är det ju tyvärr så att även on man gör sitt bästa blir det till slut så att saker går sönder, förfaller och helt enkelt blir för gamla. 
En dag inser man att det kanske luktar konstigt i källaren och undrar vad källan till detta kan vara. Många gånger kan det vara så att man är i behov av en husdränering för att få rätsida på det hela.

image

Som tur är finns det företag som Kollanda Grus som har lång rutin och gedigen erfarenhet av att ta hand om dessa sorters problem. 
Visst blir det lite så att tomten blir en mindre byggarbetsplats men när projektet väl är över så kan man lugnt njuta av tomten i igen, viss om att fuktskadorna är ett minne blott.

Den kloke ser till att slå fler flugor i en smäll när tomten ändå är lite i upplösningstillstånd. Är det fler större ingrepp som behöver göras kan man lika gärna passa på.
ill exempel installerar Kollanda Grus är minireningsverk, något som kan vara aktuellt för stugägaren som bor en bit från kommunalt vatten. Ibland är det bara skönt att få till en uppdatering därhemma medan man ändå har tempot uppe.

Fler nyheter