single-image

Där problemen inte kan lösas av en elektriker i Göteborg

Alla som någon gång har spenderat flera dagar ute på vandringstur vet hur bekvämt livet är hemma i civilisationen. Där kan man alltid ta sig en dusch efter behag, öppna kylskåpsdörren för att få lite mat eller helt enkelt bara tända lampan och dra upp elementen om det blir kallt.

Skulle något inte fungera går det alltid att lyfta på luren och ringa en elektriker i Göteborg för att få saker och ting lösta inom en rimlig tid.

Bortom det bekväma

När du inte längre har tillgång till allt detta – som elektricitet – blir det plötsligt lite mer komplicerat. Det är då förberedelser spelar en stor roll för hur bekväm din upplevelse ska vara. Testa bara att göra upp en eld när det regnar om du inte kan hitta en skyddad plats. Det är verkligen en utmaning i sig och lärorik – om så för att lära sig reglera sitt temperament så att man inte skapar en skogsbrand med sitt heta humör.

Det är dock dessa upplevelser som både skapar ödmjukhet och fungerar som drivmedel för att lära sig mer om hur man ska gå tillväga när livet inte är så bekvämt. Våra misslyckanden är våra bästa lärare – i varje fall om vi tar tillfället i akt att lära oss av dem. För det är lätt att frusta uppgivet och sedan strunta i att bemästra något – av ren irritation och ilska.

Den som däremot tar sig tid att sätta sig in i saker och ting kan också lämna en jobbig upplevelse med lite mer visdom och kunskaper i bagaget.

Det är just därför man också ska ta sig tid att utsätta sig för nya saker här i livet. Våga prova på saker som kittlar ditt intresse och gå in i det hela med inställning att du i första hand ska lära dig. Även om det innebär att egot får ett par törnar.

You may like