Åh nej, tvättmaskinen har gått sönder!

19 januari 2020 Charlotte Kristiansson
Åh nej, tvättmaskinen har gått sönder!

Inte nu igen kan man tänka i en sådan situation. Det är januari, julen är slut och du har varit ute och reashoppat. Då händer det, tvättmaskinen går sönder samtidigt som bilen behöver repareras. Det är en situation vissa av oss kan relatera till. Det är inte roligt. Vad gör man? Ja, är det akut kan faktiskt ett sms-lån, exempelvis Vip banks vara en lösning. Så länge du är snabb med att betala tillbaka brukar det inte vara några problem.

 

Är du händig?

Kanske har du tur och är händig? Då kan du spara en del pengar genom att försöka reparera tvättmaskinen eller diskmaskinen själv. Ju mer du tränar, desto duktigare blir du. Till slut blir det nästan roligt att reparera olika saker.

 

Köp begagnat

Det går ofta att spara riktigt många pengar om man väljer att köpa begagnat. Visst kan det ta en liten stund att hitta rätt produkt på blocket men det kan verkligen betala sig många gånger.Det kan ibland vara lite lurigt att koppla in en tvättmaskin själv men då kan tricket vara att se på you-tubevideor. Det finns oftast fler än man tror. Annars kanske du har tur och har en väldigt händig släkting.

Det lätta alternativet

Det enklaste och mest bekväma alternativet är såklart att beställa hem en ny tvättmaskin och dessutom få den inkopplad. Detta är speciellt bra om du är en person som har väldigt mycket att göra. Kanske är du småbarnsförälder. Då är det väldigt svårt att få till det med tiden och att installera en begagnad diskmaskin kan vara väldigt bökigt.

 

Jobba förebyggande

Det bästa är att försöka ungå att tvättmaskinen går sönder. Att regelmässigt avkalka tvättmaskinen förlänger dess livslängd. Kom dessutom ihåg att tömma luddfiltret om du har en kombinerad maskin och dessutom det vanliga filtret. Nu har du fått några råd för att spara pengar! 

Fler nyheter